Uitvaart in Arnhem

Een uitvaart in Arnhem? Door mijn ervaring met uitvaarten in Arnhem en omgeving kan ik u goed adviseren. Ik begeleid u en denk met u mee. Zodoende is er voor u alle gelegenheid om op een liefdevolle manier afscheid te nemen van uw dierbare. Door te denken in mogelijkheden creëren we samen de uitvaart.

Na een overlijden van een dierbare is er het meest behoefte aan geborgenheid; de nabijheid van anderen, iemand die voor u zorgt. Ik neem u graag zorg uit handen zodat u tijd heeft voor uw emoties en voor het invullen van de uitvaart. Wanneer de tijd gekomen is dat u uw dierbare moet laten gaan wilt u dat het een gedenkwaardig afscheid wordt, een persoonlijk en passend afscheid, dat recht doet aan het leven van de overledene.

Ik, Francine Oldenhuizing, bied u een luisterend oor en denk met u mee. Zodoende zorgen we er samen voor dat er een uitvaart vormgegeven wordt volgens uw wens en die van de overledene. Uw herinneringen en verhalen vormen hierbij een bron van inspiratie.

 

Even voorstellen

Werkgebied

De gemeente Arnhem, waar ik o.a. werkzaam ben, omvat naast de gelijknamige stad de dorpen Elden en Schaarsbergen, de buurtschappen De Praets en ‘t Vlot, en delen van de buurtschappen Terlet en Deelen.

Naast uitvaartverzorging in Arnhem begeleid ik onder andere ook uitvaarten in gemeenten rondom Arnhem zoals Lingewaard, Overbetuwe, Neder-Betuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Wageningen en Westervoort. Estia Uitvaarten is gevestigd in de gemeente Westervoort. Maar in principe strekt het werkgebied van Estia Uitvaarten zich uit tot heel Nederland. Ik volg zo veel mogelijk uw wensen of die van de overledene en dat geldt dan vanzelfsprekend ook voor de plek van de uitvaart.

 

Verzekering

Ongeacht of, waar en hoe u verzekerd bent, u bent altijd welkom bij Estia uitvaarten. U heeft altijd een vrije keus om voor een uitvaartondernemer te kiezen die bij u past.

Opbaring locaties Arnhem

Een opbaring kan in veel gevallen thuis. Mocht een opbaring niet thuis wenselijk zijn of kunnen, dan kan vaak ook een opbaring op een andere plek zijn, een plek die er voor u toe doet. Een molen, een clubhuis van een sportvereniging. Er kan altijd overleg worden gevoerd met de desbetreffende locatie. Een uitvaartcentrum is ook een optie. 

Bij een uitvaart in Arnhem zijn de volgende uitvaartcentra beschikbaar: De monumentale boerderij van Uitvaartcentrum Moskowa, DELA Uitvaartcentrum Arnhem, Monuta Arnhem of Kramer Uitvaartverzorging in Arnhem. Een uitvaart in Arnhem biedt veel mogelijkheden.

Boerderij Moskowa - Estia uitvaarten

Unieke locaties voor een afscheidsceremonie of koffietafel 

U kunt ook kiezen voor een andere locatie dan een uitvaartcentrum, een locatie waarmee u of de overledene verbonden bent of een bijzondere herinnering aan heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een restaurant of natuurgebied. Er zijn ook tal van historische gebouwen die zich hier goed voor lenen bijvoorbeeld kastelen en kloosters. Ook kun je kiezen voor het clubhuis van de sportvereniging, een kroeg of theater. Zelfs gewoon thuis of in eigen tuin. De belangrijkste vraag is of er genoeg ruimte is voor alle bezoekers. 

Steeds vaker wordt als locatie voor een afscheid gekozen een restaurant, brasserie, café of een landgoed. Een plek waar wellicht mooie herinneringen bij leven zijn ontstaan. Op deze locatie kan men terecht voor een afscheid, condoleance, een intieme lunch of diner met uw familie en naasten. 

Er is vaak meer mogelijk dan er meestal gedacht wordt. Wanneer er specifieke wensen zijn op dit gebied, maak deze dan vooral kenbaar. Ook bij een uitvaart in Arnhem zijn veel mogelijkheden, laat mij u eventueel adviseren. 

Hieronder enkele voorbeelden.

In de nabije omgeving van Arnhem

Er zijn ook vele bijzondere restaurants in de omgeving van Arnhem zoals; De Buitenpoort en De Valom in Huissen, Domein Hof in Dieren, Boerderij de Deel en Restaurant Houtplaats in Rheden en Café Restaurant de Vereniging, Herenboerderij de Hucht en Cafe bij Tante in Elst. Denk ook eens aan Wijnhuis Robbers & van den Hoogen, Landgoed Groot Warnsborn, Restaurant de Palentijn, Oranj-erie van Rosendeal en Musis Arnhem .

Andere locaties voor een uitvaart in Arnhem

Ook minder voor de hand liggende locaties bieden een mogelijk om een afscheid mogelijk te maken. Bijvoorbeeld een stadspark of museum.

Uitvaartcentrum als afscheidsbijeenkomst locaties voor een uitvaart in Arnhem

Een afscheidsbijeenkomst kan overal worden gehouden, dus neem de tijd om een locatie te kiezen die de overledene recht doet. Dit kan natuurlijk in de aula van het crematorium of in een uitvaartcentrum. 

Wanneer u op een van onderstaande foto’s klikt krijgt u meer informatie over het desbetreffende crematorium.

Begraafplaatsen en natuurbegraafplaatsen

Er zijn diverse begraafplaatsen in de regio. Maar ook natuurbegraafplaatsen bieden verschillende mogelijkheden om in alle rust en ruimte een afscheid midden in de natuur te houden. Er zijn inmiddels meerdere natuurbegraafplaatsen in de regio.

Dit zijn enkele natuurbegraafplaatsen in de omgeving: Klik op de foto voor meer informatie of bezoek de website via onderstaande linken.

Kerken

Een kerkelijke uitvaart is er niet alleen voor gelovigen maar ook voor wie niet aan een kerk verbonden is, maar bij de uitvaart wel kerkelijke tradities wil terugzien. Een kerk kan in veel gevallen ook worden gehuurd. Ze zijn ook erg praktisch wanneer er op de dag van de uitvaart veel mensen verwacht worden.

Een kerkelijke uitvaart in Arnhem kan plaatsvinden in de Eusebiuskerk, Opstandingskerk, Bethlehemkerk, de Koepelkerk en de Sint Walburgiskerk. In Schaarsbergen staat de Dorpskerk en de Kerk aan de Kemperbergerweg. In Slijk-Ewijk staat Het Witte Kerkje en in Oosterbeek De Oude kerk. En in Huissen de Zandse kerk. Er staan in de omgeving van Arnhem nog veel mooie kerken, beschikbaar als locatie waar een uitvaart plaats kan vinden.

Francine Oldenhuizing, Estia uitvaarten

Meer informatie omtrent een uitvaart in Arnhem

Neem voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden om een uitvaart invulling te geven gerust contact op. Een voorgesprek (kennismakingsgesprek) is altijd gratis en vrijblijvend. Bel 06-43877077, app of mail naar info@estia-uitvaarten.nl

Francine Oldenhuizing

Uitvaartwensen boekje aanvragen bij Estia

Vraag gratis "Mijn uitvaart wensenboekje" aan.

Bewaar “Mijn uitvaartwensen boekje” bij uw belangrijke papieren of zorg dat het digitaal beschikbaar is voor uw nabestaanden. 

Vraag hier nog de gegevens van Estia Uitvaarten aan.

Binnen enkele seconden heeft u deze contactgegevens om digitaal te bewaren of om uit te printen en bij uw papieren toe te voegen.