Rust en troost

Oriënteren

Nadenken over uw eigen uitvaart betekent nadenken over uw leven: de betekenis die u heeft in en geeft aan dit leven, dat wat u nalaat, en dat wat werkelijk van waarde is. Het geeft uw nabestaanden houvast als u nu al uw wensen aangeeft. Ik help u hier, indien gewenst, graag mee. Hier vind u ook alvast informatie om u te oriënteren.

Misschien heeft u al een idee hoe uw uitvaart eruit moet zien: een uitbundige ceremonie waarin het leven gevierd wordt, of juist een klein, ingetogen afscheid. Weet u al precies welke kist en bloemen u wilt? Of heeft u alleen nog maar een idee van de grote lijnen? Het is hoe dan ook een goed idee om uw wensen nu al vast te leggen. Als u wilt helpen we u daarbij, ongeacht of, waar en hoe u verzekerd bent, regelen we een uitvaart naar wens voor u. Ik denk graag met u mee in de mogelijkheden die er zijn. 

Mijn wensen vastleggen

Heeft u voor uw crematie of begrafenis specifieke wensen? Noteer deze dan nu alvast. Juist tijdens het leven. Niet alleen voor uzelf, maar vooral voor uw nabestaanden. Het neemt hen zorgen uit handen en maakt het afscheid nog persoonlijker. U kunt uw wensen vastleggen in het boekje ‘Mijn uitvaartwensen’. Dit boekje kunt u downloaden onderaan deze pagina.

Gesprek voor overlijden

Soms loopt het leven anders dan gedacht. Misschien bent u ongeneeslijk ziek. Of nadert het afscheid van uw vader of moeder. Onderwerpen zoals het regelen van een uitvaart zijn lastig om te bespreken. Toch kan het waardevol zijn om alvast de uitvaartwensen door te nemen in een persoonlijk gesprek. Graag kom ik bij u langs om u hierbij te helpen. 

Digitale nalatenschap

In deze tijd wordt er veel digitaal gedaan. Het is dus belangrijk dat ook uw digitale nalatenschap goed is geregeld. Het is verstandig om na te denken over wat u wilt dat er met uw sociale media accounts gebeurt zoals Facebook, Twitter en 
LinkedIn.  

Digitale nalatenschap

Wat kost een uitvaart?

Stelt u uzelf wel eens de vraag ‘Wat kost een begrafenis eigenlijk?’ of ‘Wat kost een crematie?’ Als u een uitvaartverzekering heeft, past die dan nog steeds bij uw wensen voor uw uitvaart? 
Ik maak graag voor u een kostenoverzicht van de uitvaart zoals u die wenst.

Even voorstellen

Meer informatie

Neem voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden om een uitvaart invulling te geven gerust contact op.  Om u te oriënteren, een voorgesprek (kennismakingsgesprek) is altijd gratis en vrijblijvend. Bel 06-43877077, app of mail naar info@estia-uitvaarten.nl

Francine Oldenhuizing

Uitvaartwensen boekje aanvragen bij Estia

Vraag gratis "Mijn uitvaart wensenboekje" aan.

Bewaar “Mijn uitvaartwensen boekje” bij uw belangrijke papieren of zorg dat het digitaal beschikbaar is voor uw nabestaanden. 

Vraag hier nog de gegevens van Estia Uitvaarten aan.

Binnen enkele seconden heeft u deze contactgegevens om digitaal te bewaren of om uit te printen en bij uw papieren toe te voegen.