In hart en ziel

Over Estia Uitvaarten te Westervoort

Een afscheid is een bijzonder moment in het leven. Een moment dat ertoe doet, een moment dat u doet stilstaan bij waar het in het leven om draait. Een uiting van liefde, zorg en respect, het begin van een dierbare herinnering

Na een overlijden van een dierbare is er het meest behoefte aan geborgenheid; de nabijheid van anderen, iemand die voor u zorgt. Ik neem u graag zorg uit handen zodat u tijd heeft voor uw emoties en voor het invullen van de uitvaart. Wanneer de tijd gekomen is dat u uw dierbare moet laten gaan wilt u dat het een gedenkwaardig afscheid wordt, een persoonlijk en passend afscheid, dat recht doet aan het leven van de overledene.

Ik, Francine Oldenhuizing, bied u een luisterend oor en denk met u mee. Zodoende zorgen we er samen voor dat er een uitvaart vormgegeven wordt volgens uw wens en die van de overledene. Uw herinneringen en verhalen vormen hierbij een bron van inspiratie.

Een ingetogen of grootse uitvaart. Traditioneel of meer modern. Een duurzame uitvaart misschien. Er is tijd en rust nodig om de juiste keuzes te kunnen maken. Keuzes die zorgen voor een mooi en uniek afscheid. Ik help u, indien nodig, graag uw wensen onder woorden te brengen en zo passende keuzes te maken. Ik hou de grote lijnen goed in de gaten maar verzorgen ook elke uitvaart tot in detail. Juist die vele, soms kleine details maken een uitvaart persoonlijk en treffend.

Het is belangrijk dat u zich kan concentreren op de dingen die echt belangrijk zijn. Ieder mens is uniek en daarom is iedere uitvaart, bij Estia Uitvaarten, ook uniek. Met een mooi en goed verzorgde uitvaart, hoop ik dat ik u troost kan bieden en zo een bijdrage kan leveren aan het rouwproces.

Waar u mij ook nodig hebt, ik ben er voor u.

Mijn werkgebied voor het verzorgen van een uitvaart ligt met name in diverse gemeentes binnen Gelderland. Estia Uitvaarten is gevestigd in Westervoort maar ik kom ook in o.a. in Arnhem, Driel, Elst, Huissen, Oosterbeek, Doorwerth, Rozendaal, Velp, Renkum, Rheden, Duiven, Zevenaar, Ede en Wageningen. Maar ook daar buiten kom ik u helpen. Neem ook dan gerust contact met op.

Er zijn in Nederland 283.000 mensen die een vorm van dementie hebben. In Arnhem zijn dat er alleen al 2.000. De verwachting is dat in 2040 er 520.000 mensen een vorm van alzheimer zullen hebben, in Arnhem 2.700.

Dat zijn zorgelijke cijfers. Voor mij, Francine Oldenhuizing, de aanleiding om de gespecialiseerde opleiding ‘Dementievriendelijke uitvaartverzorger’ te gaan doen. Deze opleiding is ontwikkeld in samenwerking met Alzheimer Nederland. Inmiddels mag ik mij ‘Dementievriendelijke uitvaartverzorger’ noemen. Ik help u graag om een dementievriendelijke uitvaart te verzorgen.

De godin Estia

Estia is de Griekse benaming van de Godin Hestia en is de meest zachtaardige en liefdevolle van alle godinnen. Zij is de godin van het haardvuur en de gastvrijheid. Zij geeft hartelijkheid en warmte die van je huis een thuis maken. Haar naam duidt haar aan als de godin “die vastheid geeft”. Estia vertegenwoordigde als godin de persoonlijke geborgenheid en geluk.

Estia, een naam die perfect past bij de filosofie van Francine Oldenhuizing, eigenaresse en het vaste gezicht van Estia Uitvaarten.

Even voorstellen

Meer informatie

Neem voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden om een uitvaart invulling te geven gerust contact op. Een voorgesprek (kennismakingsgesprek) is altijd gratis en vrijblijvend. Bel 06-43877077, app of mail naar info@estia-uitvaarten.nl

Francine Oldenhuizing

Uitvaartwensen boekje aanvragen bij Estia

Vraag gratis "Mijn uitvaart wensenboekje" aan.

Bewaar “Mijn uitvaartwensen boekje” bij uw belangrijke papieren of zorg dat het digitaal beschikbaar is voor uw nabestaanden. 

Vraag hier nog de gegevens van Estia Uitvaarten aan.

Binnen enkele seconden heeft u deze contactgegevens om digitaal te bewaren of om uit te printen en bij uw papieren toe te voegen.