Even voorstellen Francine Oldenhuizing

Mijn naam is Francine Oldenhuizing, eigenaresse en het vaste gezicht van Estia Uitvaarten. Woonachtig in Westervoort, na vele jaren in Arnhem te hebben gewoond, samen met mijn man en zoon. Ik ben gediplomeerd (en dementievriendelijke) uitvaartverzorgster. Samen met een vast team van uitvaartspecialisten verzorg ik de uitvaarten. Ik heb een persoonlijke benadering en neem rust en tijd voor het realiseren van een uitvaart, zodat nabestaanden voelen dat ze dat niet alleen hoeven doen. 

Denken in mogelijkheden

Door te denken in mogelijkheden creëren we samen een uitvaart die past bij het leven van de overledene. Ik adviseer graag wanneer keuzes moeten worden gemaakt. Ontzorg graag zodat er voor de naasten alle gelegenheid is om op een liefdevolle manier afscheid te nemen van een dierbare. Zo ontstaat een gedenkwaardige uitvaart.

 

Francine Oldenhuizing, Estia Uitvaarten

Samen in gesprek

Midden in het leven of in aanloop naar een overlijden kunt u nadenken over uw uitvaart. Een gesprek over uw eigen uitvaart betekent een gesprek over uw leven, de betekenis die u heeft in en geeft aan dit leven, dat wat u nalaat en dat wat werkelijk van waarde is. 
Samen kunnen we, vrijblijvend en kosteloos, uw wensen bespreken. Er is veel mogelijk, niets is vastomlijnd.

Dementievriendelijke uitvaartverzorgster

Zowel privé als in mijn werk als uitvaartverzorgster kwam ik steeds meer in aanraking met mensen met dementie. In samenwerking met Alzheimer Nederland is er een training voor uitvaartverzorgers ontwikkeld; “Samen dementievriendelijk”.  Als een van de eerste uitvaartverzorgers in de regio, mocht ik het certificaat ‘Dementievriendelijke Uitvaartzorg’ in ontvangst nemen. Het geeft een goed gevoel dat ik ook hen, voor wie een goed afscheid ook van zoveel waarde kan zijn, kan ondersteunen en begeleiden.


Ik ben er als het gaat om de creatieve input van de uitvaart, de leiding achter de schermen en de persoonlijke begeleiding van naasten. Kinderen zijn in deze periode ook belangrijk. Kinderen staan midden in het leven, maar ook zij krijgen te maken met de dood. In overleg met de naasten betrek ik kinderen graag zo veel mogelijk bij een uitvaart. Juist voor kinderen is het belangrijk om gehoord en gezien te worden. Om afscheid te nemen op een manier die bij hen past.

Met hart en ziel

Ik voel mij met hart en ziel betrokken bij het wel en wee van mensen. In het bijzonder wanneer er verdriet is en mijn oprechte aandacht uitgaat naar de naasten. Als uitvaartverzorgster wil ik er voor de mensen zijn, een bepaalde geborgenheid scheppen. Ik probeer om op gepaste afstand dichtbij te zijn. Een gedenkwaardig afscheid is een afscheid dat als een dankbare troostrijke herinnering voortleeft. En daar ga ik voor… met hart en ziel!

 
Even voorstellen
Hiernaast treft u een video over hoe het was tijdens coronatijd in 2020. RTV Arnhem heeft dit in 2021 uitgezonden. De opnames zijn gemaakt op Natuurbegraafplaats Koningsakker.
Even voorstellen

Meer informatie

Neem voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden om een uitvaart invulling te geven gerust contact op. Een voorgesprek (kennismakingsgesprek) is altijd gratis en vrijblijvend. Bel 06-43877077, app of mail naar info@estia-uitvaarten.nl

Francine Oldenhuizing

Uitvaartwensen boekje aanvragen bij Estia

Vraag gratis "Mijn uitvaart wensenboekje" aan.

Bewaar “Mijn uitvaartwensen boekje” bij uw belangrijke papieren of zorg dat het digitaal beschikbaar is voor uw nabestaanden. 

Vraag hier nog de gegevens van Estia Uitvaarten aan.

Binnen enkele seconden heeft u deze contactgegevens om digitaal te bewaren of om uit te printen en bij uw papieren toe te voegen.