Thuis in uitvaarten

Werkwijze en werkgebied

Voor Estia Uitvaarten betekent uitvaartverzorging luisteren naar uw verhaal; wat is er gebeurd? Met alle ruimte en rust voor bijbehorende emoties. Ik ga met u in gesprek over wensen en mogelijkheden. Ik luister, adviseer en begeleid u, zodat u het gevoel heeft het niet alleen te moeten doen.

Estia Uitvaarten in Westervoort staat open voor alle culturen, leefstijlen en levensovertuigingen. Die diversiteit in mensen maakt mijn werk bijzonder. In elke situatie zoek ik samen met u naar een uitvaart waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken.

 

Waar u mij ook nodig hebt, ik ben er voor u.

Mijn werkgebied voor het verzorgen van een uitvaart ligt met name in diverse gemeentes binnen Gelderland. Estia Uitvaarten is gevestigd in Westervoort maar ik kom natuurlijk ook in o.a. in Arnhem, Driel, Elst, Huissen, Oosterbeek, Doorwerth, Rozendaal, VelpRenkum, Rheden, Duiven, Zevenaar, Ede en Wageningen. Maar ook daar buiten kom ik u helpen. Ik volg zoveel mogelijk uw wensen of die van de overledene en dat geldt dan vanzelfsprekend ook voor de plek van de uitvaart. Neem gerust contact op.

Estia Uitvaarten is gevestigd in Westervoort maar weet behalve in het werkgebied Arnhem en omgeving ook in de onderstaande gemeenten goed de weg.

 • In de gemeente Overbetuwe, waartoe behoren: AndelstDrielElst, Hemmen, HerveldHeteren, Homoet, Loenen, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg en Zetten en de buurtschappen Aam, Bredelaar, Eimeren, Indoornik, Keulse Kamp, Lakemond (deels), Leedjes, Lijnden, Loenen, Raayen, Reeth, Snodenhoek en Wolferen.
 • De gemeente Lingewaard, waartoe behoren: Angeren, Bemmel, Doornenburg, Gendt, Haalderen, Huissen, Loo en Ressen, het ‘dorp in de stad’ Het Zand, en de buurtschappen Baal, Bergerden, Boerenhoek, De Pas (Bemmel), De Pas (Doornenburg), Doornik, Flieren, Hoeve, Honderd Morgen, Hulhuizen, Kapel, Kommerdijk, Looveer, Sterreschans, Vossenpels, West-Pannerden, Zandheuvel en Zandvoort.
 • De Gemeente Renkum, waartoe behoren: Doorwerth, Heelsum, HeveadorpOosterbeekRenkum en Wolfheze en de buurtschap Kievitsdel.
 • In de gemeente Rheden, waartoe behoren: De Steeg, Dieren, Ellecom, Laag-Soeren, Rheden, Spankeren en Velp en de buurtschappen Elleburg en Worth-Rheden.
 • De gemeente Rozendaal, waartoe behoren: Buurtschap Imbosch, Rozendaal en Terlet.
 • De Liemers:  Gemeente Westervoort; waartoe behoren: Westervoort en buurtschap Schans
                 – Gemeente Duiven,
  waartoe behoren: Duiven, Groessen en Loo en de buurtschappen De Eng, Helhoek, Het                       Leuven en Nieuwgraaf.
                 – Gemeente Zevenaar, waartoe behoren: Aerdt, Angerlo, Babberich, Giesbeek, Herwen, Lathum, Lobith, Oud-                     Zevenaar, Pannerden, Spijk, Tolkamer en de buurtschappen: Aerdenburg, Bahr, Bevermeer, Bingerden,                       Geitenwaard, Holthuizen, Kijfwaard, Kwartier, Ooy, Oud-Dijk, Tuindorp, Veldhuizen en Zweekhorst.
 • In de gemeente Wageningen; waartoe behoren: Wageningen en de buurtschappen Nude (deels) en Wageningen-Hoog.
 • De gemeente Neder Betuwe, waartoe behoren: Dodewaard, Echteld, Kesteren, Ochten, Opheusden en IJzendoorn.
Even voorstellen

Meer informatie

Neem voor meer informatie omtrent de de werkwijze en werkgebied van Estia Uitvaarten of de vele mogelijkheden om een uitvaart invulling te geven gerust contact op. Een voorgesprek (kennismakingsgesprek) is altijd gratis en vrijblijvend. Bel 06 – 438 77 077, app of mail naar info@estia-uitvaarten.nl

Uitvaartwensen boekje aanvragen bij Estia

Vraag gratis "Mijn uitvaart wensenboekje" aan.

Bewaar “Mijn uitvaartwensen boekje” bij uw belangrijke papieren of zorg dat het digitaal beschikbaar is voor uw nabestaanden. 

Vraag hier nog de gegevens van Estia Uitvaarten aan.

Binnen enkele seconden heeft u deze contactgegevens om digitaal te bewaren of om uit te printen en bij uw papieren toe te voegen.