Recensies (reviews)

Op het moment dat u een uitvaart van uw dierbare of van u zelf moet regelen, komt er best veel op u af. Een uitvaart is erg persoonlijk. Door het lezen van recensies kunt u een eerste indruk krijgen van Estia uitvaarten. Na de uitvaart ontvang ik regelmatig mooie recensies van families die van mijn dienstverlening gebruik hebben gemaakt. De mooie woorden in deze recensies waardeer ik zeer en deel een aantal dan ook graag met u. Wilt u weten hoe anderen de dienstverlening hebben ervaren? U kunt een aantal recensies hieronder lezen. 

Google reviews

5/5
Wat kost een uitvaart, Estia Uitvaarten 1

Gister hebben wij een hele mooie dienst mee mogen maken, samen met Francine Oldenhuizing, uitvaartondernemer bij Estia. Zij weet de emotie van een familie in goede banen te leiden. Gedreven, vriendelijk en zeer vakbekwaam wist ze deze ceremonie te verzorgen en te begeleiden en de familie op hun gemak te stellen! Francine, bedankt voor de prettige samenwerking en ga zo door!!

Mieke Crins en Petra Jacobs zongen op het afscheid van Paul in maart 2021.

Bron: Google Reviews

5/5
Toen mijn lieve moeder overleed in het verpleeghuis heeft Francine ons gezin persoonlijk begeleid naar de uitvaart toe. Ons eerste gesprek was wandelend in het bos naast het verpleeghuis! Daarna bezocht Francine ons veel thuis om samen alles te regelen.  Met haar ervaring en aanwezigheid heeft zij ons veel zorg uit handen genomen, ook de zorgen die er waren m.b.t. de coronamaatregelen rondom de uitvaart. Wij hebben mijn moeder met ons eigen gezin (8 personen) begraven en Francine paste daar prima bij. Achteraf gezien voelde haar begeleiding voor ons gezin t/m de uitvaart van (o)ma als de zorg van een ‘kraamzuster’ na een geboorte. Haar bereikbaarheid, ervaring en warme aandacht hebben ons heel goed gedaan.
 

Ruth van Voorst nam afscheid van haar moeder Tjitske in januari 2021

Bron: Google Reviews

5/5

“Bij het afscheid van mijn (schoon)moeder hebben wij Francine ervaren als een betrokken en aimabel mens. Zij was snel en adequaat als dat nodig was, maar ook nam ze alle tijd en gaf ze rust als wij dat nodig hadden. Heel erg bedankt voor je lieve steun tijdens ons proces.”

Rob en Ada van Heest namen afscheid van hun (schoon)moeder Johanna in november 2020.

Bron: Google Reviews

5/5
Zeg het met bloemen

“Francine heeft ons geweldig geholpen met de uitvaartplechtigheid van onze jongste zoon. Onvermoeibaar en met veel geduld en begrip heeft ze ons begeleid door de moeilijke tijd die voorafging aan de plechtigheid. Ook kwam Francine met mooie ideeën over de invulling van de dag. Het heeft geleid tot een onvergetelijk afscheid in Musis Sacrum te Arnhem. We zijn haar hiervoor enorm dankbaar!”

Loes en Doede Landman namen afscheid van hun zoon Marnix in oktober 2020.

Bron: Google Reviews

5/5
Thema thuis uitvaart bloemen -Estia Uitvaarten

“Francine is een warme, empathische persoonlijkheid. De uitvaart van mijn moeder, in besloten besloten kring, heeft zij perfect georganiseerd. Er is alle ruimte voor eigen inbreng en ook bij onverwachte situaties is zij erg flexibel.
Francine is eerlijk, dringt niets op en denkt uitstekend mee. Alle ingrediënten om een uitvaart goed te laten verlopen, vind je bij Francine.”

Dirk Sietses nam afscheid van zijn moeder Hermien in juli 2020.

Bron: Google Reviews

5/5

“Ondanks het verdriet om het overlijden van mijn dierbare zusje, kijk ik (en met mij de rest van de familie) terug op een bijzondere week. Al in het eerste gesprek met Francine, vlak voor het overlijden, bleek dat zij heel praktisch was maar ook empathisch, goed luisterde en heel erg meedacht over alle mogelijkheden en deze aanbood.
Zonder mijn zusje te kennen, wist ze hierdoor precies de juiste keuzes aan te bieden, waardoor het een prachtig afscheid is geworden, mijn zusje waardig. Nogmaals dank hiervoor Francine!”

Liesbeth de Saint-Obin nam afscheid van haar zus Jeanette in oktober 2020.

Bron: Google Reviews 

5/5

“Na het zeer plotseling overlijden van mijn vrouw hadden wij aan de hulp van Francine enorme steun. We wilde graag een vrouwelijke uitvaartverzorger en haar betrokkenheid voelde als een warm bad. Zij zorgde er voor dat we, ondanks de coronamaatregelen, een mooi afscheid hebben kunnen nemen van mijn vrouw. We hadden geen betere ondersteuning kunnen wensen en zijn haar zeer erkentelijk voor de manier waarop ze ons heeft geholpen in die moeilijke tijd.”

Harm Bakker nam afscheid van zijn echtgenote Thea in juli 2020.

Bron: Google Reviews

5/5
Estia Uitvaarten - Thema landelijke uitvaart bloemen

“Francine stond ons bij in een ontzettend moeilijke tijd en deed wat ze kon om alles dat op ons af kwam na het overlijden van mijn moeder te handelen. Ze pakte elke dag een stukje aan en hielp ons er voor te zorgen dat de uitvaart uiteindelijk zo geregeld kon worden als we wilden en, nog belangrijker, zoals mijn moeder het had gewild. Ik ben erg dankbaar dat we haar hebben gevraagd. En al die tijd, en ook nu nog, hebben we het gevoel dat als er iets is we haar kunnen bellen en ze altijd voor ons klaar zal staan.
Kortom een erg betrokken vrouw en een zegen in de moeilijke tijd na het overlijden van een dierbare.“

Angela van Poecke nam afscheid van haar moeder Thea in juli 2020.

Bron: Google Reviews

5/5
Aandacht en tijd na afscheid

“Bedankt dat je ons bij de hand nam in deze hele heftige periode in ons leven. Je hebt eraan bijgedragen dat we naast verdriet ook heel veel warmte en liefde hebben kunnen ervaren in de korte tijd die ons met Stijn gegund was. Dat is ontzettend waardevol geweest! Je bent een prachtig mens en we hopen dat jij in je werk nog vele anderen kan bijstaan!” (27 weken zwangerschap)

De ouders van Stijn namen afscheid van hun zoontje in april 2020.

Bron: Bedankkaartje

5/5

“Dankzij Francine van Estia Uitvaarten hebben wij met respect afscheid genomen van onze broer. Wij hadden eerder informatie bij haar opgevraagd. Na het overlijden wisten we meteen hoe er gehandeld moest worden. Francine heeft meegedacht en suggesties gedaan waaraan wij niet gedacht hadden. Zij was tevens een steun voor ons tijdens deze droevige dagen.”

Ton Mulder nam afscheid van zijn broer Ton in februari 2020.

Bron: Google Reviews

5/5

“Francine heeft mij en de kinderen van mij vrouw erg fijn ondersteund.
Ze stond 24u per dag voor ons klaar, was erg integer en professioneel. 

Kortom; een lief, geduldig mens waar wij echt behoefte aan hadden.”

Sara Terhorst nam afscheid van haar echtgenote Gerli in februari 2020.

Bron: Google Reviews

5/5
Romantische uitvaart bloemen - Estia uitvaarten

“Met Francine hadden we gelijk een hele fijne klik. Ze is een hele lieve vrouw die tot in de kleinste details met ons heeft meegedacht. Niets was teveel.

Door de geweldige inzet van Francine kijken wij terug op een heel mooi afscheid. Wij hadden ons geen betere, persoonlijkere en warmere begeleiding kunnen wensen. Dank je wel Francine!“

Ben en Yne Witjes namen afscheid van zijn echtgenote en haar moeder in december 2019.

Bron: Bedankkaartje

5/5

“Dank voor de mooie dienst voor Thea, tot in de puntjes goed en liefdevol verzorgd. Dank.”

Henk Nijhof nam afscheid van zijn zus Thea in juli 2020.

Bron: Bedankkaartje 

5/5

“Het was fijn dat je, toen onze vader al ziek was bij hem thuis kwam en al zijn wensen en de mogelijkheden met hem en ons hebt besproken. Dat voelde meteen vertrouwd. 4 dagen erna overleed hij al en wij hoefden niet meer na te denken over hoe hij het zou willen. Francine, bedankt voor de uitstekende begeleiding en dat je iedere dag bij hem kwam kijken.
Onze kinderen, tussen de 7 en 15 jaar, konden alles aan je vragen en werden er op ieder zijn eigen manier bij betrokken. Je nam overal de tijd voor. Dat was fijn. Het was mooi om op zijn stekkie afscheid van hem te kunnen nemen. Wij zijn heel tevreden over de verzorging van de uitvaart en jouw fijne begeleiding.”

Mirella nam afscheid van haar vader in oktober 2019.

Bron: Bedankkaartje  

5/5
Even voorstellen

Meer informatie

Heeft u na aanleiding van de recensies nog vragen of heeft u andere informatie nodig omtrent de vele mogelijkheden om een uitvaart invulling te geven, neem gerust contact op. Een voorgesprek (kennismakingsgesprek) is altijd gratis en vrijblijvend. Bel 06-43877077, app of mail naar info@estia-uitvaarten.nl

Francine Oldenhuizing

Uitvaartwensen boekje aanvragen bij Estia

Vraag gratis "Mijn uitvaart wensenboekje" aan.

Bewaar “Mijn uitvaartwensen boekje” bij uw belangrijke papieren of zorg dat het digitaal beschikbaar is voor uw nabestaanden. 

Vraag hier nog de gegevens van Estia Uitvaarten aan.

Binnen enkele seconden heeft u deze contactgegevens om digitaal te bewaren of om uit te printen en bij uw papieren toe te voegen.