Crematorium Beuningen Rijk van Nijmegen

Crematorium Beuningen Rijk van Nijmegen, aan de rand van Nijmegen, ligt in een rustiek park waar crematorium, uitvaartcentrum en uitvaartzorg samenkomen. De warme en intieme setting van de verschillende ruimtes staat aan de basis van een passend afscheid waarin alle uitvaartwensen worden meegenomen.

Het crematorium in Beuningen staat in de omgeving bekend om zijn warme uitstraling en vriendelijke medewerkers. Dit crematorium heeft twee aula’s. Mosa; Een kleine aula met ongeveer 50 zitplaatsen en is zeer geschikt voor een intiem en persoonlijk afscheid. Vacalis: een grote aula met ongeveer 250 zitplaatsen.

Muziek, licht, kleuren en beeld zorgen voor een passende omgeving die troost biedt en waarin u zich prettig voelt. Beide aula’s beschikken over een eigen ontvangst- en familiekamer.

24-uurs rouwkamers

Het uitvaartcentrum beschikt over 24-uurs rouwkamers waar u van het moment van overlijden tot aan de dag van de plechtigheid gebruik van kunt maken. Tijdens familiebezoek of condoleance kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment van koffie, thee en belegde broodjes, tot uitgebreide culinaire arrangementen die passen bij een sfeervol afscheid.

Asbestemming

Het gedenkpark is de aangewezen plek om in alle rust tot bezinning te komen en uw dierbare te herdenken. Het gedenkpark biedt strooivelden, een urnenmuur, een urnentuin en andere herdenkingsmogelijkheden.

Samengevat beschikt Crematorium Beuningen Rijk van Nijmegen over:

  • Grote aula met 220 zitplaatsen
  • Kleine aula met 50 zitplaatsen, voor intiem, persoonlijk afscheid
  • 24-uurs rouwkamers
  • Rustiek gedenkpark
  • Speelhoekjes voor de kleinste nabestaanden
  • Speciale kamer voor opbaren van baby’s en kinderen
 

Het adres van crematorium Beuningen Rijk van Nijmegen: Schoenaker 12, 6641 SZ in Beuningen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden in Crematorium Beuningen zijn dan kunt u contact opnemen met Francine Oldenhuizing, Estia uitvaarten, 
telefoonnummer 06 43877077.  Ik kan samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn. Estia Uitvaarten adviseert u graag bij de keuze voor een locatie.

Eten zelf meenemen

soms komt de vraag of er zelf iets meegebracht kan worden om te serveren of van elders te betrekken. Onder speciale omstandigheden kon dit in het verleden nog wel eens. Nu is dit niet meer mogelijk want met ingang van 1 januari 2015 is de nieuwe warenwet in werking getreden. Als cateraar moet je van alles dat geserveerd wordt exact aan kunnen geven waaruit het geserveerde voedsel bestaat. Hier is de cateraar verantwoordelijk voor. Met zelf meegebrachte etenswaren en drank is dit niet mogelijk en daarom is het uitserveren hiervan niet langer toegestaan.   

Even voorstellen

Meer informatie

Neem voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden om een uitvaart invulling te geven gerust contact op. Een voorgesprek (kennismakingsgesprek) is altijd gratis en vrijblijvend. Bel 06-43877077, app of mail naar info@estia-uitvaarten.nl

Francine Oldenhuizing

Uitvaartwensen boekje aanvragen bij Estia

Vraag gratis "Mijn uitvaart wensenboekje" aan.

Bewaar “Mijn uitvaartwensen boekje” bij uw belangrijke papieren of zorg dat het digitaal beschikbaar is voor uw nabestaanden. 

Vraag hier nog de gegevens van Estia Uitvaarten aan.

Binnen enkele seconden heeft u deze contactgegevens om digitaal te bewaren of om uit te printen en bij uw papieren toe te voegen.