Crematorium Waalstede

Crematorium Waalstede is een modern en mooi crematorium.  Het gebouw kenmerkt zich door een eigentijdse, ruime vormgeving en warme interieurkleuren. Dit crematorium heeft twee aula’s. De kleine aula met maximaal 25 personen voor een informeel afscheid en de grote aula met ongeveer 175 zitplaatsen en 250 staanplaatsen.

 

De koffiekamers

Er zijn in totaal drie koffiekamers, met voldoende capaciteit. Twee hiervan zijn aan elkaar te schakelen voor grote uitvaarten tot 400 personen. Deze twee koffiekamers beschikken tevens over een terras. Ook heeft crematorium Waalstede de beschikking over een lounge. Hier kunt u na afloop van de afscheidsdienst en het samenzijn nog even met uw familie napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Grote zaal Crematorium Waalstede - Estia uitvaarten 5

24-uurs rouwkamers

Er zijn vier sfeervolle rouwkamers. Elke rouwkamer heeft een afgeschermd gedeelte waar de overledene wordt opgebaard. In het familiegedeelte heeft u de mogelijkheid om uw eigen muziek af te spelen en staat er natuurlijk koffie en thee voor u klaar.

Het adres van Crematorium Waalstede: Staddijk 130, 6537 TW Nijmegen

Wilt u weten wat de mogelijkheden in Crematorium Waalstede zijn dan kunt u contact opnemen met Francine  Oldenhuizing, Estia uitvaarten, telefoonnummer 06 43877077. Wij zullen samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.  Estia Uitvaarten adviseert u graag bij de keuze voor een locatie.

Eten zelf meenemen

Het komt wel eens voor dat er wordt gevraagd of er zelf iets meegebracht kan worden om te serveren of van elders te betrekken. Onder speciale omstandigheden kon dit in het verleden nog wel eens. Nu is dit niet meer mogelijk want met ingang van 1 januari 2015 is de nieuwe warenwet in werking getreden. Als cateraar moet je van alles dat geserveerd wordt exact aan kunnen geven waaruit het geserveerde voedsel bestaat. Hier is de cateraar verantwoordelijk voor. Met zelf meegebrachte etenswaren en drank is dit niet mogelijk en daarom is het uitserveren hiervan niet langer toegestaan.   

Even voorstellen

Meer informatie

Neem voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden om een uitvaart invulling te geven gerust contact op. Een voorgesprek (kennismakingsgesprek) is altijd gratis en vrijblijvend. Bel 06-43877077, app of mail naar info@estia-uitvaarten.nl

Francine Oldenhuizing

Uitvaartwensen boekje aanvragen bij Estia

Vraag gratis "Mijn uitvaart wensenboekje" aan.

Bewaar “Mijn uitvaartwensen boekje” bij uw belangrijke papieren of zorg dat het digitaal beschikbaar is voor uw nabestaanden. 

Vraag hier nog de gegevens van Estia Uitvaarten aan.

Binnen enkele seconden heeft u deze contactgegevens om digitaal te bewaren of om uit te printen en bij uw papieren toe te voegen.