Crematorium Jonkerbos

Crematorium Jonkerbos is bekend om de hoogwaardige dienstverlening en de vele mogelijkheden op het gebied van gedenken. Het crematorium ligt net buiten het centrum van Nijmegen aan de Weg door Jonkerbos. Dit crematorium heeft twee aula’s; de grootste aula met 135 zitplaatsen (de Boszaal) en de kleine aula met 35 zitplaatsen (de Jonkerzaal). Sids kort is er een ruimte waar er met een kleine groep informeel afscheid kan worden genomen.

Jonkerbos biedt alle mogelijkheden om op een persoonlijke manier stil te staan bij een overleden dierbare. Op Jonkerbos hebt u alle ruimte om de plechtigheid naar de wensen van de overledene en/of de nabestaanden in te vullen.

Rouwkamer Crematorium Jonkerbos - Estia Uitvaarten

24-uurs kamers, rouwkamer

Jonkerbos is al vele jaren een vertrouwde naam in Nijmegen als het gaat om afscheid nemen. In reactie op de toenemende vraag van nabestaanden om in de dagen voorafgaand aan de plechtigheid ook op Jonkerbos afscheid te kunnen nemen, beschikt het crematorium over een kleinschalig rouwcentrum.

In de afscheidskamer, die huiselijk en warm is ingericht, kunnen familie en vrienden afscheid nemen wanneer zij willen en op hun eigen manier. De rouwkamer is op afspraak geopend en heeft een separate ingang. Jonkerbos biedt nu dus alles op één plek.

Asbestemming

In het gedenkpark vindt u vele mogelijkheden om een gedenkwaardige plek uit te zoeken voor de as van uw dierbare. Er zijn columbaria, elk verschillend in stijl, een urnentuin, diverse gedenkplaatsen en een strooiveld.

Het adres van crematorium Jonkerbos is; Weg door Jonkerbos 51, 6532 CN Nijmegen

Wilt u weten wat de mogelijkheden in Crematorium Jonkerbos zijn dan kunt u contact opnemen met mij, Francine Oldenhuizing van Estia uitvaarten, telefoonnummer 06 43877077. Ik kan samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn. Ik adviseer adviseer u graag bij de keuze voor een locatie.

Even voorstellen

Meer informatie

Neem voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden om een uitvaart invulling te geven gerust contact op. Een voorgesprek (kennismakingsgesprek) is altijd gratis en vrijblijvend. Bel 06-43877077, app of mail naar info@estia-uitvaarten.nl

Francine Oldenhuizing

Uitvaartwensen boekje aanvragen bij Estia

Vraag gratis "Mijn uitvaart wensenboekje" aan.

Bewaar “Mijn uitvaartwensen boekje” bij uw belangrijke papieren of zorg dat het digitaal beschikbaar is voor uw nabestaanden. 

Vraag hier nog de gegevens van Estia Uitvaarten aan.

Binnen enkele seconden heeft u deze contactgegevens om digitaal te bewaren of om uit te printen en bij uw papieren toe te voegen.