Crematorium Heteren FineVita

Crematorium Heteren FineVita. Afscheid nemen van een dierbare op een persoonlijke en kleinschalige wijze is mogelijk bij Crematorium Heteren FineVita. De crematie vindt plaats in een kleinschalig en sfeervol crematorium op een goed bereikbare locatie. Het crematorium is comfortabel, rolstoeltoegankelijk en biedt ruimte aan maximaal 25 personen.

In tegenstelling tot traditionele crematoria biedt Finevita geen aula en koffieruimte. De locatie bestaat uit een intieme ruimte, waar in besloten kring afscheid kan worden genomen van een dierbare. Aansluitende is er de ovenruimte.

Aula Crematorium Heteren FineVita - Estia Uitvaarten

Afscheidsplechtigheid

De afscheidsplechtigheid organiseert u op een locatie naar eigen wens. Eventueel kan ik u daarmee helpen. Denk aan een afscheidshuis, landhuis, kasteel of een restaurant. Een locatie die bij de overledene past. 

Na afloop komt u op een zelf te bepalen tijdstip naar de locatie in Heteren voor het laatste afscheid.

Kleinschalig

FineVita is een crematorium voor kleinschalige, persoonlijke en waardige crematies. In overleg met Estia Uitvaarten verzorgen zij de crematie. Hierbij wordt een keuze gemaakt uit diverse mogelijkheden. Nabestaanden kiezen voor:

  • een crematie ‘intimi’ waarbij een beperkte groep nabestaanden op de locatie de overledene begeleidt tot de laatste groet.
  • een crematie ‘liefdevol wegbrengen’ waarbij een kleine groep nabestaanden aanwezig kan zijn.
  • Nabestaanden kiezen voor een stille crematie. Hierbij vindt het crematieproces plaats zonder aanwezigheid van nabestaanden.

Het adres van Crematorium Heteren FineVita: Polderstraat 1a, 6666LD Heteren

Wilt u weten wat de mogelijkheden in Crematorium Heteren FineVita zijn dan kunt u contact opnemen met Francine Oldenhuizing, Estia uitvaarten, telefoonnummer 06 43877077. Ik kan samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn. Ik adviseer u graag bij de keuze voor een locatie.

Even voorstellen

Meer informatie

Neem voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden om een uitvaart invulling te geven gerust contact op. Een voorgesprek (kennismakingsgesprek) is altijd gratis en vrijblijvend. Bel 06-43877077, app of mail naar info@estia-uitvaarten.nl

Francine Oldenhuizing

Uitvaartwensen boekje aanvragen bij Estia

Vraag gratis "Mijn uitvaart wensenboekje" aan.

Bewaar “Mijn uitvaartwensen boekje” bij uw belangrijke papieren of zorg dat het digitaal beschikbaar is voor uw nabestaanden. 

Vraag hier nog de gegevens van Estia Uitvaarten aan.

Binnen enkele seconden heeft u deze contactgegevens om digitaal te bewaren of om uit te printen en bij uw papieren toe te voegen.