Crematorium De Omarming

Crematorium De Omarming is een sfeervolle plek op een unieke locatie vlakbij de begraafplaats. Dit crematorium heeft een fijne uitstraling maar ook medewerkers die met zorg, betrokkenheid en gevoel rondom het laatste afscheid begeleiden.

Er zijn twee aula’s; de kleine aula voor een intiem afscheid met maximaal 35 zitplaatsen (Walburgzaal) of een afscheid met 195 zitplaatsen (Monetzaal).

Projectie van foto’s van de overledene of ander beeldmateriaal tijdens de afscheidsdienst, live muziek, een voordracht, het dalen van de kist; alles is aanwezig voor een persoonlijk afscheid zijn aanwezig.

 

Koffiekamers

Crematorium de Omarming beschikt over drie koffiekamers en een terras waardoor er zowel voor kleine als grote gezelschappen altijd een passende ruimte  beschikbaar is.

 

24-uurs kamers

De kamers zijn sfeervol ingericht waarbij voldoende ruimte is voor een persoonlijk tintje; bloemen, foto’s of voorwerpen die van emotionele waarde zijn voor u of de overledene. 

Voorafgaand aan de crematie kunt u in klein gezelschap afscheid nemen van de overledene in de intieme familiekamer. Zowel bij de opbaarkamers als in de familiekamer is een keukentje aanwezig waar u zelf koffie kunt zetten.

Het adres van  Crematorium De Omarming is; Voorsterallee 95, 7203 DN in Zutphen

Wilt u weten wat de mogelijkheden in Crematorium De Omarming zijn dan kunt u contact opnemen met Francine Oldenhuizing, Estia uitvaarten, telefoonnummer 06 43877077. Wij zullen samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn. Estia Uitvaarten adviseert u graag bij de keuze voor een locatie.

Eten zelf meenemen

Het komt wel eens voor dat er wordt gevraagd of er zelf iets meegebracht kan worden om te serveren of van elders te betrekken. Onder speciale omstandigheden kon dit in het verleden nog wel eens. Nu is dit niet meer mogelijk want met ingang van 1 januari 2015 is de nieuwe warenwet in werking getreden. Als cateraar moet je van alles dat geserveerd wordt exact aan kunnen geven waaruit het geserveerde voedsel bestaat. Hier is de cateraar verantwoordelijk voor. Met zelf meegebrachte etenswaren en drank is dit niet mogelijk en daarom is het uitserveren hiervan niet langer toegestaan.   

Even voorstellen

Meer informatie

Neem voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden om een uitvaart invulling te geven gerust contact op. Een voorgesprek (kennismakingsgesprek) is altijd gratis en vrijblijvend. Bel 06-43877077, app of mail naar info@estia-uitvaarten.nl

Francine Oldenhuizing

Uitvaartwensen boekje aanvragen bij Estia

Vraag gratis "Mijn uitvaart wensenboekje" aan.

Bewaar “Mijn uitvaartwensen boekje” bij uw belangrijke papieren of zorg dat het digitaal beschikbaar is voor uw nabestaanden. 

Vraag hier nog de gegevens van Estia Uitvaarten aan.

Binnen enkele seconden heeft u deze contactgegevens om digitaal te bewaren of om uit te printen en bij uw papieren toe te voegen.