UITVAARTVERZEKERING EN TOCH VRIJE KEUS UITVAARTVERZORGING.

“We hebben een uitvaartverzekering maar wij zouden graag willen dat Estia uitvaarten de uitvaart verzorgt, is dat mogelijk?” Deze vraag krijg ik regelmatig.

U bent altijd vrij om uw eigen uitvaartverzorger te kiezen, ongeacht waar u verzekerd bent. Dus ook als er een telefoonnummer op uw uitvaartpolis staat dat u kunt bellen bij een overlijden. Dit hoeft niet, er is altijd een vrije keus over wie de uitvaart verzorgt. U kunt kiezen voor een uitvaartondernemer die bij u past en waar u vertrouwen in heeft.

Het voordeel is dat een uitvaartondernemer u alle tijd en aandacht geeft om zo samen een inspirerende, liefdevolle en waardige uitvaart te verzorgen. Een uitvaart waarbij de wensen van de overledene en u centraal staan en persoonlijke aandacht erg belangrijk is.

Kosten

Indien u kiest voor uw eigen uitvaartverzorger dan zeggen verzekeraars vaak dat de kosten hoger kunnen uitvallen, omdat u kortingen die zij u aanbieden zou mislopen. Het verschil in prijs wordt echter niet bepaald door de kortingen maar door de tarieven die gehanteerd worden. Die tarieven vallen bij verzekeraars vaak hoger uit.

Ik kijk graag met u hoe de overledene is verzekerd. Indien gewenst en zonder extra kosten kan ik voor u de uitkering bij de verzekeringsmaatschappij opvragen.

Een afscheid is een bijzonder moment in het leven.

Een moment dat ertoe doet, een moment dat u doet stilstaan bij waar het in het leven om draait. Een uiting van liefde, zorg en respect, het begin van een dierbare herinnering.

Nieuwsgierig geworden? Het is altijd de moeite waard om door Estia Uitvaarten een vergelijkende offerte te laten maken om een goede vergelijk te krijgen. Neem voor meer informatie omtrent de vele mogelijkheden om een uitvaart invulling te geven gerust contact op. Een voorgesprek (kennismakingsgesprek) is altijd gratis en vrijblijvend. Bel 06-43877077, app of mail naar info@estia-uitvaarten.nl

Uitvaartwensen boekje aanvragen bij Estia

Vraag gratis "Mijn uitvaart wensenboekje" aan.

Bewaar “Mijn uitvaartwensen boekje” bij uw belangrijke papieren of zorg dat het digitaal beschikbaar is voor uw nabestaanden. 

Vraag hier nog de gegevens van Estia Uitvaarten aan.

Binnen enkele seconden heeft u deze contactgegevens om digitaal te bewaren of om uit te printen en bij uw papieren toe te voegen.