INSPIRATIEMAGAZINE DOODGEWOON

Hierboven (wanneer u op de afbeelding klikt) vindt u “DoodGewoon, inspiratiemagazine voor een persoonlijk afscheid.” Zoals de naam al doet vermoeden gaat dit magazine over de dood en alles wat er bij komt kijken wanneer u in uw eigen omgeving hiermee te maken krijgt.

Heeft u nagedacht over hoe u herinnerd zou willen worden?’

Het gebeurt nog heel vaak dat mensen hun uitvaartwensen met niemand besproken hebben. Hierdoor komen nabestaanden soms voor moeilijke keuzes te staan. Dit magazine is een uitgave van vier uitvaartondernemers uit Arnhem, waaronder Estia uitvaarten, en is bedoeld om u te informeren en inspireren, maar bovenal om de dood en uw eigen uitvaartwensen laagdrempeliger bespreekbaar te maken. Dit kunt u doen met iemand die dichtbij u staat, maar dit kan ook met mij, Francine Oldenhuizing van Estia uitvaarten. Geheel vrijblijvend wil ik met u het gesprek aangaan om uw uitvaartwensen samen vast te leggen. Estia Uitvaarten werkt in Arnhem en omgeving, maar desgewenst ook daarbuiten.

Voorgesprek

Midden in het leven of in aanloop naar een overlijden kunt u nadenken over uw afscheid en deze vastleggen. Een gesprek over uw eigen afscheid betekent een gesprek over uw leven, de betekenis die u heeft in en geeft aan dit leven, dat wat u nalaat en dat wat werkelijk van waarde is. Er is veel mogelijk, niets is vastomlijnd.

Veel inspiratie

In inspiratiemagazine DoodGewoon wordt er per onderwerp enkele verschillende voorbeelden laten zien. Het zou teveel zijn om alle mogelijkheden in dit magazine te vermelden. U vindt er informatie over rouwvervoer, locaties en verzekeringen. Maar ook uitvaartfotografie en opbaren komen aan de orde. En wilt u meer weten over kisten, wades en manden dan vindt u dit ook in het inspiratiemagazine “Doodgewoon’. Bent u benieuwd naar meer mogelijkheden? Of heeft u vragen? Neem gerust contact op en Estia Uitvaarten helpt u graag verder.

https://www.yumpu.com/nl/embed/view/se6vKVhxWCgnuZLU

Uitvaartwensen boekje aanvragen bij Estia

Vraag gratis "Mijn uitvaart wensenboekje" aan.

Bewaar “Mijn uitvaartwensen boekje” bij uw belangrijke papieren of zorg dat het digitaal beschikbaar is voor uw nabestaanden. 

Vraag hier nog de gegevens van Estia Uitvaarten aan.

Binnen enkele seconden heeft u deze contactgegevens om digitaal te bewaren of om uit te printen en bij uw papieren toe te voegen.