Estia Uitvaarten bij RTV Arnhem “Terug in Twintig”

Estia Uitvaarten bij RTV Arnhem Terug in Twintig. RTV Arnhem vroeg 8 Arnhemse ondernemers naar 2020 waarin de regels steeds zijn veranderd en sommigen ondernemers tot het uiterste moesten gaan. De gevolgen van de corona crisis worden ook in de komende jaren bij veel ondernemers nog gevoeld. Dat concluderen de ondernemers, verenigingen en instanties in Arnhem, wanneer zij terugkijken op 2020.

In deze aflevering vind je een interview met mij. Gabrielle, van RTV Arnhem, wilde graag weten hoe ik terugkijk op 2020 en vooruitkijk naar 2021. Wat bijvoorbeeld het meeste indruk op mij heeft gemaakt. Of de uitvaarten anders waren dan anders, maar ook wat mij gelukkig heeft gemaakt. Zo wilde ze ook weten of ik bepaalde doelen had gesteld voor 2020 en wat ik hoop dat 2021 gaat brengen. Het was een mooi gesprek op Natuurbegraafplaats Heidepol waar we al wandelend met elkaar spraken over 2020.

2020 was een veelbewogen jaar en nu in maart 2021 is dit nog niet anders. We gaan langzaam weer vooruit, vaccinaties worden gezet, maar we zijn er helaas nog niet.

Nieuwsgierig geworden? Zie hieronder de uitzending van Estia uitvaarten bij RTV Arnhem. Voor vragen of een melding van overlijden ben ik bereikbaar op 06 438 77 077. Neem gerust contact op.

Uitvaartwensen boekje aanvragen bij Estia

Vraag gratis "Mijn uitvaart wensenboekje" aan.

Bewaar “Mijn uitvaartwensen boekje” bij uw belangrijke papieren of zorg dat het digitaal beschikbaar is voor uw nabestaanden. 

Vraag hier nog de gegevens van Estia Uitvaarten aan.

Binnen enkele seconden heeft u deze contactgegevens om digitaal te bewaren of om uit te printen en bij uw papieren toe te voegen.